Newsletter

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic livrat periodic  prin email abonatilor nostrii la acest serviciu gratuit.  Prin abonarea la newsletter, in calitate de persoana fizica va exprimati acordul in mod expres si neechivoc privind prelucrarea din partea noastra a  adresei dumneavoastra de email cu scopul de va transmite periodic informari legate de activitatea noastra, functii si functionalitati ale website-ului, noutati sau stiri din domeniul nostru sau domenii conexe.

In vederea respectarii vietii private si a protectiei persoanei fizice colectam minimul de informatii necesare pentru acest serviciu, in speta adrese de email ca date cu caracter personal prin intermediul formularului de abonare la newsletter, prin cerere prin email din partea solicitantului sau prin formulare de cerere oferta.

Colectam adresele de email ale persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate, organizatiilor guvernamentale sau non-guvernamentale si ale altor entitati legal constituite, din informatii publice, prin intermediul formularului de abonare la newsletter, prin formulare de cerere oferta, olograf la sediul societatii sau cu ocazia participarii la targuri, expozitii, conferinte sau alte evenimente de profil.

Este obligatoriu ca adresa de email introdusa in formular sa fie reala. Nu se accepta introducerea datelor false sau care nu va apartin. Ulterior completarii formularului de abonare, daca adresa de email nu este deja inscrisa, trimitem un email de confirmare a abonarii la newsletter. Doar dupa confirmare, inregistrarea dumneavoastra va fi luata in considerare. 

In privinta colectarii adreselor de email din informatii publice cu scopul de a va transmite informatii legate de activitatea noastra, noutati, sau alte stiri din domeniul securitatii private sau domenii conexe va putem solicita consimtamantul printr-un apel telefonic privind aceaste actiuni. In conformitate cu Regulamentul UE nr.679 din 27 aprilie 2016, aplicabil din 25 mai 2018, datele de contact ale persoanei juridice nu sunt asimilate datelor cu caracter personal.

Art (14) din Regulamentul UE nr.679 disponibil pe dataprotection.ro, website-ul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: “Protectia conferita de prezentul regulament ar trebui sa vizeze persoanele fizice, indiferent de cetatenia sau de locul de resedinta al acestora, in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestora. Prezentul regulament nu se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal care privesc persoane juridice si, in special, intreprinderi cu personalitate juridica, inclusiv numele si tipul de persoana juridica si datele de contact ale persoanei juridice.”

Frecventa maxima de trimitre a email-urilor din categoria newsletter este de 1 (unu) pe saptamana. 

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila. Puteti anula oricand acest serviciul gratuit prin accesarea butonului “Dezabonare” de la finalul fiecarui newsletter. Prin aceasta actiune vom sterge imediat din aplicatie adresa de email utilizata fapt ce va conduce la imposibilitatea dumneavoastra de a mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Pentru a beneficia in viitor de acest serviciu gratuit este necesar sa va reabonati.

Administratorul site-ului https://www.danic.ro isi rezerva dreptul de a refuza fara notificare prealabila abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin. In cazul in care email-urile trimise de noi ajung in Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul pentru email folosit, va rugam apasati pe Not Spam / Not Junk.

Danic Instal Servies Srl poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit si se ingrijeste ca tertii sa respecte Politica noastra de confidentialitate si prevederile Regulamentului UE 679din 2016. Partenerul nostru extern prin a carui aplicatie oferin acest serviciu este Rochet Scince Group LLC, cu sediul in Atlanta, Georgia, Statele Unite. Acesta respecta prevederile europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru utilizatorii din Spatiul European, Regatul Unit si Elvetia in baza Termenilor de utilizare standard, Termenilor suplimentari si Addendumului privind prelucrarea datelor intrat in vigoare in 10 ianuarie 2022.


Videointerfoane

Electra